Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΟΛΥΜΠΟΣ ΔΕΝΔΡΟΠΟΤΑΜΟΥ 1-1

Στο ισόπαλο 1-1 έμεινε ο Εθνικός με τον ΄Ολυμπο Δενδροποτάμου, αποτέλεσμα που δεν βολεύει καμιά από τις δυο ομάδες που είχαν στόχο την αποφυγή των αγώνων κατάταξης για παραμονή στην κατηγορία. Μετά  από το σημερινό αποτέλεσμα υπάρχει τριπλή ισοβαθμία με Εθνικό, Όλυμπο και Αστραπή Νεάπολης στους 26 βαθμούς και ένα βαθμό πάνω την Αστραπή Δενδροποτάμου που θα παλέψουν, στους εναπομείναντες αγώνες για να αποφύγουν την μη προνομιούχα θέση που παίζει αγώνα κατάταξης με τις Ελπίδες Σταυρούπολης, για την παραμονή.
-Το σημερινό παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά με καλύτερο τον Εθνικό στο πρώτο μέρος χωρίς όμως να αξιοποιεί με κάποιο γκολ την υπεροχή του. Στο δεύτερο μέρος παρά τις προσπάθειες του Εθνικού να πετύχει γκολ, σε μια αντεπίθεση δέχτηκε ένα. Παρ΄όλα αυτά κυνήγησε την ισοφάριση και την πέτυχε μ ένα πολύ όμορφο γκολ, με σουτ έξω απ την μεγάλη περιοχή του ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ.
-Για τον Εθνικό αγωνίστηκαν οι : ΚΑΝΙΔΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΜΠΟΥΡΛΕΤΣΙΚΑΣ, ΑΓΟΥΡΖΕΝΙΔΗΣ, ΚΑΛΟΥΔΗΣ, ΜΠΑΝΤΗΣ, ΤΣΙΠΙΚΟΣ, ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ,ΚΟΥΤΑΛΙΔΗΣ και ΒΑΪΚΟΣ.
-Ακόμη αγωνίστηκαν οι : ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ και ΤΣΑΒΤΑΡΙΔΗΣ





















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου