Σάββατο, 12 Μαΐου 2012

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΙΚΗ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - ΕΛΠΙΔΕΣ ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 3-0
Μετά από πολύ καιρό και στο κρισιμότερο παιχνίδι της φετινής σεζόν, κατάφερε η ομάδα του Εθνικού να δείξει το καλό της πρόσωπο και να καθαρίσει με σχετική ευκολία το παιχνίδι της χρονιάς με τις Ελπίδες Σταυρούπολης. Οι ποδοσφαιριστές του Εθνικού μπήκαν αποφασισμένοι από το 1ο λεπτό της συνάντησης, πίεσαν σε όλες τις γραμμές την αντίπαλη ομάδα και κατάφεραν να προηγηθούν με 2 γκολ στο πρώτο ημίχρονο, έχοντας ένα δοκάρι και μερικές πολύ δύσκολες αποκρούσεις, από τον αντίπαλο γκολκίπερ. Το δεύτερο ημίχρονο συνεχίστηκε στον ίδιο ρυθμό με αποτέλεσμα το τελικό 3-0.
Διακριθέντες όλοι οι παίχτες που αγωνίστηκαν με τα γκολ να σημειώνουν ο ΤΣΙΠΙΚΟΣ (με τη βοήθεια και του αντιπάλου), ο ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ με πεντακάθαρο πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος και ο ΒΑΙΚΟΣ ο οποίος είχε και μια κεφαλιά στο δοκάρι.
Για τον Εθνικό αγωνίστηκαν οι :ΧΑΤΖΗΠΑΝΑΓΗΣ, ΜΠΟΥΡΛΕΤΣΙΚΑΣ, ΜΑΓΓΑΝΑΡΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΚΑΛΟΥΔΗΣ, ΤΣΙΠΙΚΟΣ, ΑΓΟΥΡΖΕΝΙΔΗΣ, ΨΩΜΙΑΔΗΣ, ΤΑΡΑΣΙΔΗΣ, ΚΟΥΤΑΛΙΔΗΣ και ΒΑΪΚΟΣ, ακόμη αγωνίστηκαν οι ΑΪΒΑΖΙΔΗΣ, ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ και ΛΙΩΝΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου