Κυριακή, 13 Οκτωβρίου 2013

ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΥΟΣΜΟΥ - Μ.ΑΛΕΞ.ΒΡΑΧΙΑΣ 1 -1

-Ψηλά το κεφάλι παλικάρια, η μπάλα έχει και τέτοια. Ένας πολύ καλός Εθνικός παραχώρησε ισοπαλία σε μια μέτρια ομάδα που με τη βοήθεια του κάκιστου ρέφερι κατάφερε να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας.
- Στο 10΄λεπτό του Α ημιχρόνου ο ΜΥΛΩΝΆΣ πέρασε μέσα στη περιοχή τον τελευταίο αμυντικό της Βραχιάς, ο οποίος μη έχοντας άλλη επιλογή τον ανέτρεψε από πίσω, πριν προλάβει ο επιθετικός του Εθνικού να ανοίξει το σκορ.  Και ενώ όλοι περίμεναν να δείξει ο ρέφερι το σημείο του πέναλτι και την κόκκινη κάρτα στον αμυντικό της Βραχίας, αυτός χοροπηδόντας προς τα πίσω έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
-Ο Εθνικός ευτύχισε με τον ΚΟΥΤΑΛΙΔΗ να πετύχει αργότερα ένα πολύ όμορφο γκολ, το οποίο όμως δεν έφτανε όπως φάνηκε στη συνέχεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Εθνικός συνέχισε να είναι κυρίαρχος του αγώνα χωρίς όμως να καταφέρει να αξιοποιήσει με γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησε και ενώ όλα έδειχναν ότι το παιχνίδι θα τελειώσει με το φτωχό άλλα πολύτιμο 1-0, η Βραχιά σε μια από τις ελάχιστες φορές που επισκέφθηκε την περιοχή του Εθνικού, κατάφερε να σκοράρει και να κρατήσει το 1-1 μέχρι τη λήξη του αγώνα, με άξιο συμπαραστάτη την ανεπαρκή ρέφερι που κυριολεκτικά δεν ήξερε τι σφύριζε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου